«Μάχες» στην Ευρώπη

16:59 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Για την Γάνδη αναχώρησε σήμερα ο Κώστας Νακόπουλος, προκειμένου να αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ που θα γίνει το Σάββατο (2/2). Ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου, θα πάρει μέρος στα 800 μ., στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, με την ελπίδα να κυνηγήσει το όριο (1.49.30) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει στο Γκέτεμποργκ. Ο Νακόπουλος, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 1.49.45, αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα του στην Ελλάδα.

Για τον πρώτο τους αγώνα εκτός συνόρων ετοιμάζονται δύο ακόμη αθλητές. Η Ευαγγελία Γαλένη και ο Νίκος Τσιώκος, αναχωρούν το Σάββατο για την Τουρκία, ώστε να αγωνιστούν στο όπεν εθνικό πρωτάθλημα που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η Γαλένη την περασμένη εβδομάδα σημείωσε στο μήκος άλμα στα 6,51 μ., επίδοση που αν επαναλάβει θα της δώσει την πρόκριση για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Από την άλλη, ο 20χρονος τριπλουνίστας θα επιδιώξει να αποσπάσει εμπειρίες και να βελτιωθεί ενόψει των αγώνων του ανοιχτού εκεί όπου θέλει να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα