Μάχες σώμα με σώμα για την κορυφή

12:52 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 19η αγωνιστική

Αμφίρροπη εξακολουθεί να παραμένει η μάχη της κορυφής του γαλλικού πρωταθλήματος μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής με τις "γκέλες" των Μονπελιέ, Παρί Σεν Ζερμέν να δίνουν την ευκαιρία στην Λιόν να φτάσει στο -2 από την πρώτη θέση.

Για την 19η αγωνιστική, η Μονπελιές θέλει να παραμείνει στην κορυφή νικώντας την Εβιάν στην έδρα της την ώρα που η συγκάτοικος της Παρί Σεν

Ζερμέν έχει πιο δύσκολο έργο καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της Σεντ Ετιέν που στα τελευταία έξι παιχνίδια είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Η Λιόν από την μεριά της φιλοξενείται από την δυνατή Βαλενσιέν και δεν θέλει να πάθει ό,τι η Μονπελιέ που έφυγε ηττημένη πριν από δυο εβδομάδες. Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ φιλοδοξεί να πετύχει την 5η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια την ώρα που η Βαλενσιέν θα επιχειρεί να "κόψει" βαθμούς από άλλη μια διεκδικήτρια του τίτλου. Σημειώνεται πως αντίπαλος της Λιόν είναι και η παράδοση καθώς η τελευταία φορά που έφυγε νικήτρια από την έδρα της Βαλενσιέν ήταν το 2007.

Η πρωταθλήτρια Λιλ θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία που την έφερε δυο βαθμούς μακριά από την κορυφή και για αυτό στόχος είναι μόνο η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Νις. Τέλος, η Μαρσέιγ θα επιδιώξει για τέταρτη σερί χρονιά να φύγει με την νίκη από την έδρα της Νανσί που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Ligue 1
Τρίτη 20/12/2011
Νανσί-Μαρσέιγ
Τετάρτη 21/12/2011 (20:00)
Οσέρ-Ντιζόν
Εβιάν-Μονπελιέ
Λιλ-Νις
Λοριάν-Καέν
Ρεν-Μπορντό
Σοσό-Αζαξιό
Τουλούζ-Μπρεστ
Βαλενσιέν-Λιόν
Σεντ Ετιέν-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα