Λυτρώθηκε με γκολάρα

17:55 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 5η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Στυλιάρας

Οικτρή αγωνιστική εικόνα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πλατανιά και γλίτωσε τη γκέλα χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Βούκιτς. Ασύνδετη, χωρίς φρεσκάδα και πάθος

η ομάδα του Στέφενς απέναντι σε έναν Πλατανιά που δεν πίστεψε σε κάτι καλύτερο.

Απογοητευτικό το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να δείχνει κουρασμένος και τους Κρητικούς να δείχνουν πιο σίγουροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα απείλησαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Φαΐσκα. Στο 31' ο Ναζλίδης έκανε το σουτ με τον Χακόμπο να μπλοκάρει. Έξι λεπτά μετά ήρθε η μοναδική φάση του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο με τον Στοχ να μπαίνει την περιοχή και να σουτάρει άσχημα. Με το σφύριγμα της λήξης ο κόσμος στην Τούμπα αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την εικόνα που παρουσίασε.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη έως τη φάση του 58' όταν ο Βούκιτς πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Φαΐσκα και με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα φοβερό γκολ κάνοντας το 1-0. Ο Πλατανιάς λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα καθώς στο 62' ο Ναζλίδης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στο 68' ο Ναζλίδης απείλησε και πάλι αλλά αυτή τη φορά με κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νέτσιντ είχε ένα εξαιρετικό σουτ το οποίο έδιωξε ο Γιωργαλλίδης.

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο (76'Σκόνδρας), Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαε, Λούκας Πέρεθ, Στοχ, Αθανασιάδης (73'Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μ.Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ράφαελ, Ζουμπουλάκης (64'Πόποβιτς), Φαΐσκα, Φερνάντες, Τετέ (75'Στόλερ), Αγκιλέρ, Μοράλ, Τόρες, Γουνδουλάκης (64'Μπέλιτς), Ναζλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα