Λύσεις εκ των έσω για Βλάχο

15:22 9/8/2012 - Πηγή: AEK365
Το ματς με την Έβερτον έχει μόλις ολοκληρωθεί και παρά την βαριά ήττα, ο Βαγγέλης Βλάχος παραμένει αισιόδοξος. Σίγουρα καθόλου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα («αν και έχω πει ότι δεν εξετάζω το αποτέλεσμα στα φιλικά, σήμερα με ένοιαξε», είπε χαρακτηριστικά), αλλά και από την γενικότερη εικόνα της ομάδας, ωστόσο πιστεύει πως υπάρχει ακόμα χρόνος για βελτίωση. Για αυτό όμως που φαίνεται να προβληματίζεται, είναι για το κομμάτι της ενίσχυσης. Μετά την απώλεια του Τσουκαλά, ο προπονητής της ΑΕΚ ήδη αρχίζει να σκέφτεται πως θα βρει λύσεις
εκ των έσω και αυτό γιατί πλέον δεν αισιοδοξεί πως θα αποκτηθεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής σε αυτή τη θέση: «Ο Τσουκαλάς και ο Μητρόπουλος ήταν οι δύο εισηγήσεις μου. Δεν έχω κάνει κάποια άλλη. Δεν ξέρω αν έχει κάποιον παίκτη ο Τσιάρτας. Ο Τσουκαλάς χάθηκε, ο Μητρόπουλος έχει συμβόλαιο και δεν μπορώ να υποχρεώσω τη διοίκηση να τον αποκτήσει», τόνιζε λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα από το Λίβερπουλ.


Τι συμβαίνει όμως από εδώ και στο εξής είναι το ζητούμενο. Όπως παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Γιάγκο, ως αμυντικός χαφ. «Θα δούμε και τον Κουτρουμπή, αν έρθει. Ξέρει μπάλα και πιστεύω πως μπορεί. Θα τον δοκιμάσουμε, τι να κάνουμε; Ξέρετε και εσείς, δεν έχουμε παίκτες σε αυτή τη θέση. Αλλιώς αν δεν έρθει και ο Κουτρουμπής, θα το ψάξουμε. Θα βάλουμε τον Γροντή, θα βάλουμε τον Φούντα, θα τη βρούμε τη λύση», είπε χαρακτηριστικά, με ένα χαμόγελο που έδειχνε την αισιοδοξία του (δείχνει απίστευτη ψυχραιμία για όσα συμβαίνουν, εντός και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος), αλλά και τη θέληση για σκληρή δουλειά στη συνέχεια.

Όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Προβληματισμένος εμφανίστηκε και για τη θέση του αριστερού μπακ, εκεί όπου ο Τσαμουρλίδης στις προπονήσεις δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά στους αγώνες... εξαφανίζεται και τον κυριεύει το άγχος. «Έχω στον μυαλό μου τον Κοντοέ, αναγκαστικά θα βοηθήσει και ο Λαγός», έλεγε, χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομα του Ιωαννίδη, παρότι συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τον ακραίο αμυντικό του Παναθηναϊκού να λύνει το συμβόλαιό του και να έρχεται στην ΑΕΚ. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως ο Βλάχος, όσο... καλόπιστος και αν δείχνει, βλέποντας την -δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη, μικρή σημασία έχει για τον ίδιο- κωλυσιεργία που παρουσιάζεται στα μεταγραφικά, ήδη σχεδιάζει στο μυαλό του το πώς θα καλύψει τα κενά του ρόστερ, με λύσεις εκ των έσω.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα