Λουτσιάνο: Έχω ήσυχη την συνείδηση μου

13:24 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω και σε ανακοίνωση του υπογραμμίζει πως δεν κρατά κακία σε κανέναν και έχει ήσυχη την συνείδηση του ενώ έκανε λόγο και για αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες, όπως είπε, ήταν υποχρεωμένος να δουλέψει.

Η ανακοίνωση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα:
"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ, του παίκτες, τους παράγοντες της ομάδας που με στήριξαν και πίστεψαν στο έργο και

τον κόσμο του Αιγάλεω που μας υποστήριξε εντός και εκτός έδρας. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και κάτω από αντίξοες συνθήκες να προσφέρω και να μεταδώσω ότι έμαθα και μαθαίνω από το ποδόσφαιρο.

Άλλοι με κατάλαβαν άλλοι όχι αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν κρατάω κακία σε κανένα και έχω ήσυχη τη συνειδησή μου . Μπορεί κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μου να αισθάνονται αδικημένοι αλλά να ξέρουν (και τους έχω αποδείξει) ότι τους αντιμετώπισα με την ίδια ποδοσφαιρική ειλικρίνεια που αρμόζει σε μια ομάδα που θέλει να λέγεται οικογένεια.
Εύχομαι σε αυτό το ιστορικό σωματείο να βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εύχομαι ο νέος προπονητής της ομάδας να βρει καλύτερες συνθήκες εργασίες από μένα και να πετύχει το έργο του. Στη ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι και ότι πέτυχα το πέτυχα μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή. Αυτό θα συνεχίζω να κάνω δίχως συμβιβασμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα