Λούκας: Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα

16:20 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την ικανοποίηση του για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λούκας Πέρεθ σημειώνοντας πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα και πρόσθεσε πως είναι η πιο επαγγελματική που έχει γνωρίσει ποτέ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός δεξιός εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, στην ιστοσελίδα mundodeportivo.es
«Στην Ντιναμό Κιέβου πέρασα τους τέσσερις χειρότερους μήνες της καριέρας μου. Ο ΠΑΟΚ

μου έδωσε τα πάντα. Είναι η πιο επαγγελματική ομάδα που έχω γνωρίσει ποτέ. Πρώτα έζησα την εμπειρία στην Ουκρανία, την οποία άφησα απογοητευμένος. Επισκέφτηκα την Καρπάτι αλλά στο τέλος έφυγα για την Ντιναμό Κιέβου. Ακόμη μου χρωστούν χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι το παν. Μου χρωστούν ένα ποσό που γι' αυτούς είναι ασήμαντο και αυτό μου κάνει περισσότερο κακό ότι ήμουν εκεί. Εφυγα για ένα καλύτερο μέλλον».
Για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ: «Εχουν γίνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει νέος πρόεδρος, ένας νέος προπονητής και όλα έχουν αλλάξει. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στη βαθμολογία αλλά είναι πολύ μακριά από τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά περίπλοκο, διότι ο Ολυμπιακός είναι μακριά αλλά είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος».
Για τον θεσμό του Κυπέλλου και τον Ολυμπιακό: «Το Κύπελλο είναι ο κύριος στόχος μας. Είναι το τρόπαιο που μπορούμε να παλέψουμε περισσότερο. Δεν μπορούμε όμως να παραμελήσουμε και το πρωτάθλημα και στον δεύτερο γύρο έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Είχαμε χάσει με 4-0 εκτός έδρας και ανυπομονώ για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει τέτοια διαφορά όπως στο ματς του πρώτου γύρου και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε».
Για τους Ινίγο Λόπεθ και Σανθ Χακόμπο: «Έχουν μια δύσκολη κατάσταση εδώ και ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους δώσει την δυνατότητα να βρουν έναν νέο σύλλογο, όπως τους αξίζει. Θα το ήθελα γι 'αυτούς επειδή είναι καλοί παίκτες και καλοί άνθρωποι».

Keywords
Τυχαία Θέματα