Λούκας: Δεν γυρίζω στη Βραζιλία

20:25 29/12/2014 - Πηγή: AEK365

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Βραζιλία στο άμεσο μέλλον, δήλωσε ο Λούκας Μόουρα, αφού, όπως υποστήριξε, μία τέτοια κίνηση θα ήταν βήμα προς τα πίσω.
«Μαθαίνω πολλά πράγματα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η φυγή από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει περάσει καν από το μυαλό μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα Globoesporte ο Βραζιλιάνος διεθνής που πήγε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας τον Ιανουάριο του 2013 από τη Σάο

Πάολο.
«Αν επέστρεφα τώρα στη Βραζιλία, θα ήταν σαν πισωγύρισμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι τώρα. Το 2013 ήταν η χρονιά της προσαρμογής μου, το 2014 η χρονιά της καθιέρωσης», συμπλήρωσε.
Ο επιθετικός της Κιέβο Αλμπέρτο Παλόσκι είναι ένας από τους υποψήφιους στη μεταγραφική λίστα της Φιορεντίνα, εν όψει Ιανουαρίου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Nazione».
Ο Παλόσκι, που θα γίνει 25 ετών τον Ιανουάριο, προέρχεται από τις ακαδημίες της Μίλαν και παραχωρήθηκε στην Κιέβο πριν από ένα χρόνο με κόστος μεταγραφής 6,5 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα