Λουίς Ενρίκε: Ξεχωριστά παιχνίδια λόγω Πεπ

15:12 24/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα επιστρέψει στο "Καμπ Νου", αυτή τη φορά ως αντίπαλος, αφού η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα και ο Λουίς Ενρίκε υπογράμμισε πως πρόκειται για δυο ξεχωριστά παιχνίδια λόγω του πρώην προπονητή της ισπανικής ομάδας.
Λίγες ώρες μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Θα είναι κάτι ξεχωριστό γιατί απέναντι μας θα είναι ο φίλος μου ο Πεπ

και απέναντι του θα είναι η Μπαρτσελόνα του. Ανεξάρτητα από αυτό, όμως, θα είναι δυο σπουδαία παιχνίδια για τους οπαδούς των δυο ομάδων".
Σε ερώτηση για το εάν η Μπαρτσελόνα στάθηκε άτυχη που κληρώθηκε με τη Μπάγερν Μονάχου, ο Λουίς Ενρίκε απάντησε λέγοντας πως "άτυχη ήταν προκαταβολικά η ομάδα που θα αντιμετώπιζε τη Μπαρτσελόνα".
Στη συνέχεια, ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε να σταματήσουν οι ερωτήσεις για τη Μπάγερν Μονάχου καθώς για εκείνον προέχει το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Εσπανιόλ: "Για εμένα υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι και αυτό είναι το αυριανό. Η Εσπανιόλ είναι καλή ομάδα, με καλά στατιστικά, είναι ένα ντέρμπι και η νίκη σε αυτό τον αγώνα είναι υψίστης σημασίας για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα