Λουίς Ενρίκε: Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Σίτι

16:12 15/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ως ένα από τα φαβορί για κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος, πάντως, υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποκλείσει τη πρωταθλήτρια Αγγλίας στα δυο παιχνίδια για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Η Σίτι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τη μελετήσουμε πολύ καλά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Η αναμέτρηση είναι τον Φεβρουάριο

και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Μπορούμε να τους αποκλείσουμε. Το κλειδί θα είναι να είμαστε σε φόρμα όταν έρθει η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε».
Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε και για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι: «Ο Πελεγκρίνι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Από τους καλύτερους στον κόσμου. Δουλεύει πολύ και η ομάδα του είναι πάντα σωστά προετοιμασμένη».
Τέλος, μίλησε και για τον Σέρχιο Αγκουέρο: «Ο Αγκουέρο είναι ανάμεσα στους δέκα καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο καλύτερος βέβαια είναι ο Μέσι. Οι υπόλοιποι είναι πίσω του».

Keywords
Τυχαία Θέματα