Λόπεθ: Η Μίλαν μπορεί να τερματίσει στη πρώτη τριάδα

15:43 18/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τη φετινή σεζόν η Μίλαν θέλει να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ντιέγκο Λόπεθ υποστηρίζει πως η ομάδα του Μιλάνου έχει τα φόντα να τερματίσει στη πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μίλαν τόνισε: "Φυσικά και μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα. Υπάρχουν όμως πολλές ομάδες που έχουν βλέψεις για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νάπολι παραμένει η πιο δυνατή διεκδικήτρια της τρίτης θέσης, με την Ίντερ και τη Φιορεντίνα να είναι και αυτές κοντά. Η Τζένοα και η Λάτσιο παίζουν

επίσης πολύ καλά".
Για το εκτός έδρας παιχνίδι της Μίλαν με τη Ρόμα, το Σάββατο, ο Ντιέγκο Λόπεθ δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Νικήσαμε τη Νάπολι όμως τώρα πρέπει να πάμε στο Ολίμπικο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Ρόμα. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παλεύει με τη Γιουβέντους για τον τίτλο".
Ο Ντιέγκο Λόπεθ μίλησε επίσης και για την Εθνική Ισπανίας: "Ήμουν άτυχος στο θέμα της Εθνικής καθώς είχα μπροστά μου παίκτες όπως ο Κασίγιας, ο Βαλντές, ο Ρέινα και ο Ντε Χέα. Ελπίζω όμως η Μίλαν να με βοηθήσει να πάω στο EURO 2016".

Keywords
Τυχαία Θέματα