Λίβερπουλ για μεγάλα πράγματα

17:24 31/8/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-3
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Με τέτοιες εμφανίσεις, η Λίβερπουλ βλέπει ακόμη και τίτλο. Η ομάδα του Ρότζερς διέλυσε με 3-0 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο, παίζοντας πανέμορφο ποδόσφαιρο.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Λίβερπουλ. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Στέρλινγκ έβγαλε τη σέντρα, ο Μπαλοτέλι έπιασε την καρφωτή κεφαλιά

όμως ο Γιορίς με εκπλητικό τρόπο απέκρουσε την μπάλα. Ότι δεν κατάφερε ο Ιταλός στο ντεμπούτο του, το πέτυχε πέντερ λεπτά μετά ο Στέρλινγκ. Ο Στάριτζ κινήθηκε από τα δεξιά, πέρασε όμορφη πάσα στον Χέντερσον, αυτός με τη μία, έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Στέρλινγκ, ο οποίος από κοντινή απόσταση στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Τότεναμ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο Αντεμπαγιόρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μινιολέ, όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά και δυσκόλεψαν σε αρκετές περιπτώσεις την άμυνα της Λίβερπουλ, στην οποία όμως άνηκε η επόμενη καλή ευκαιρία του ματς στο 30ο λεπτό όταν οι Στέρλινγκ και Μπαλοτέλι συνδυάστηκαν όμως ο πρώτος δεν κατάφερε να τελειώσει καλά τη φάση. Το ημίχρονο έκλεισε με τη Λίβερπουλ μπροστά στο σκορ και τον Μινιολέ να πραγματοποιεί μαι εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Αντεμπαγιόρ στο 42'.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε αντίδραση από την Τότεναμ αλλά επιβεβαίωση κυριαρχίας για τη Λίβερπουλ. Στο 48ο λεπτό, ο Ντάιερ τράβηξε από το αριστερό χέρι τον Άλεν, ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και ο Στίβεν Τζέραρντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει παρά τις αλλαγές του προπονητή της. Με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα, όλα τελείωσαν. Ο Μορένο έκλεψε την μπάλα από τον Τάουνσετ, ξεκίνησε την κούρσα κάτω από τη γραμμή του κέντρου φτάνοντας μέχρι την περιοχή της Τότεναμ, πλάσαρε έξοχα τον Γιορίς διαμορφώνοντας το 3-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό παρά το γεγονός ότι σε δύο περιπτώσεις ο Στέρλινγκ θα μπορούσε να σκοράρει αν δεν ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Λόβρεν, Τζέραρντ, Χέντερσον, Στάριτζ, Σακό, Μορένο, Μανκίγιο, Άλεν (Τσαν 60'), Στέρλινγκ (Ενρίκε 85'), Μπαλοτέλι (Μάρκοβιτς 60')

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρόουζ (Ντέιβις 71'), Καμπούλ, Βερτόνχεν, Αντεμπαγιόρ, Λαμέλα, Ντάιερ, Τσαντλί, Έρικσεν (Τάουνσεντ 58'), Καπού, Μπενταλέμπ (Ντεμπελέ 58')

Keywords
Τυχαία Θέματα