Λίβερπουλ για Λουίς Αλμπέρτο

16:37 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 20χρονος εξτρέμ αγωνίζεται ως δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα από τη Σεβίλλη, με τον Μπρένταν Ρότζερς να τον έχει ψηλά στην εκτίμησή του, κάτι το οποίο φαίνεται και από την κίνηση των «κόκκινων» να τον αποκτήσουν.
Ωστόσο, αν και η πρόταση έχει κατατεθεί, δεν υπάρχει κάποια οριστική απάντηση από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, με τον αθλητικό διευθυντή του, Ραμόν Βερδέχο, να λέει στο διαδικτυακό κανάλι των «ροχιμπλάνκος»:
«Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Λουίς είναι πραγματικό, αλλά δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα. Έκαναν μία πολύ σημαντική και καλή προσφορά

παρ' όλα αυτά. Πρέπει να σεβαστούμε το που είναι ο Λουίς αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αποδεχθεί την προσφορά».
Ο Λουίς Αλμπέρτο αγωνίζεται με ευχέρεια στην κορυφή της επίθεσης, όσο και αριστερά αυτής, και τη φετινή χρονιά έχει σκοράρει 11 φορές σε 38 συμμετοχές με τη Μπαρτσελόνα Β, ενώ είχε και ένα πολύ σύντομο πέρασμα -και πάλι ως δανεικός- από την Κάλιαρι, όπου και είχε μόνο μία συμμετοχή. Με τη Σεβίλλη έχει παίξει σε εννέα παιχνίδια χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα