Ληστής με... σημείωμα

11:41 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας ληστής στον Σάλφορντ της Βρετανίας δεν θέλησε να αναστατώσει και πολύ τους πελάτες της τράπεζας που... επισκέφτηκε κι έτσι αρκέστηκε να δώσει ένα σημείωμα στην ταμία που έλεγε: «5.000 λίρες τώρα - Σσσσσς ή πυροβολώ» («£5,000 now - SSSHHH!!! Or I'll shoot»).

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ταμίας είχε μόνο 2.000 λίρες να του δώσει, αρκέστηκε σε αυτά, τα πήρε και έφυγε από την τράπεζα ήρεμα κι αθόρυβα.

Η αστυνομία

επιχειρεί να βρει το δράστη μέσω του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και από το γραφικό χαρακτήρα του χειρόγραφου μηνύματος.

Ο δράστης φέρθηκε πάντως αρκετά έξυπνα καθώς εκτός από την σιωπηλή του ληστεία, παράτησε λίγο παρακάτω κάποια από τα χρήματα, τα οποία ήταν προσημειωμένα και είχαν πομπό ασφαλείας, που ενεργοποιήθηκε λίγο μετά τη ληστεία.

Οι Αρχές πιστεύουν μάλιστα ότι ο ίδιος είχε καλύψει το πρόσωπο του με μελάνι ενώ αμφιβάλλουν ότι κρατούσε πραγματικά όπλο.

Οι επικεφαλής των ερευνών απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες και όσους γνωρίζουν οτιδήποτε για την υπόθεση να δώσουν πληροφορίες ώστε να βρεθούν στα ίχνη του ληστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα