Λισγάρας: Στόχος να μην κάνουμε τα περσινά λάθη

14:06 21/9/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Ξάνθη έφτασε στη νίκη, με το 2-0 επί του Λεβαδειακού, και ο Χρήστος Λισγάρας εμφανίστηκε σίγουρος πως θα έρθει η σταθερότητα και πρόσθεσε πως στόχος είναι η ομάδα να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη και να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός της Ξάνθης, Χρήστος Λισγάρας, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την κακή αρχή της Ξάνθης και τη ψυχολογία των παικτών: "Σίγουρα δεν ήταν καθόλου καλό το ξεκίνημα, όμως χθες η

νίκη ήρθε επιτέλους και την πήραμε δίκαια".
- Για τη χθεσινή αναμέτρηση με το Λεβαδειακό: "Το θέλαμε το παιχνίδι και πιστεύω πως το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Αυτή η νίκη ήταν πολύ καλή για τη συνέχεια".
- Για το αν θα έρθει η σταθερότητα στην ομάδα: "Με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα, με ηρεμία και την σοβαρότητα που επικρατεί πιστεύω πως θα έρθει η σταθερότητα. Θέλω και εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ".
- Για την αλλαγή προπονητή: "Ο κ. Τσιώλης είναι ένας πολύ καταξιωμένος προπονητής και δουλέψαμε αρκετά μαζί του. Για την ώρα, προπονούμαστε με τον κύριο Νεντίδη. Για τη συνέχεια δεν ξέρω και δεν είναι δουλειά μου να ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα".
- Για τους νέους παίκτες, όπως ο ίδιος, που πήγαν στην Ξάνθη: "Σίγουρα ήρθαν πολύ καλοί παίκτες στην ομάδα. Από τη πρώτη στιγμή τα παιδιά που ήταν εδώ μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο".
- Για τους στόχους της Ξάνθης: "Η περσινή χρονιά ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τη Ξάνθη. Ήταν κάτι πολύ ψυχοφθόρο για τα παιδιά, στο τέλος όμως τα κατάφεραν και κράτησαν την ομάδα στη κατηγορία. Στόχος μας για φέτος είναι να μην κάνουμε τα περσινά λάθη και να μην κινδυνέψουμε".
- Για το κλίμα στην ομάδα: "Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας. Παλιοί και καινούριοι. Το σημαντικό είναι να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο"
- Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την έναρξη του Κυπέλλου: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα