«Λίρα εκατό ο Μποντζ»

16:36 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στα μεταγραφικά πλάνα του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναφέρθηκε ο προπονητής του Ηλυσιακού Δημήτρης Λιόγας. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ηλυσιακού: «Πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Έλληνες. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις του προέδρου με δικές μου εισηγήσεις. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και στη συνέχεια θα καταλήξουμε σε ποιες θέσεις θα χρειαστούμε ξένους».

Για τον Τσέικχ Μποντζ: «Είναι ένα αθλητικό παιδί που θέλει παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται. Είναι βέβαια μια απόκτηση ρούκι, αλλά είναι πιο έμπειρος

από τους υπόλοιπους. Πήγε στο κολέγιο σε ηλικία 21 ετών και το Σινσινάτι θεωρείται από τα καλύτερα στην Αμερική. Διακρίναμε στο πρόσωπό του την ευκαιρία, βάσει των ονομάτων και των χρημάτων, να αποδειχθεί λίρα εκατό. Σημασία έχει το πώς θα προσαρμοστεί».

Για το νέο Ηλυσιακό: «Θα απαντήσω όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο παίκτες και τεχνικό τιμ, να δω την ομάδα για μία εβδομάδα και να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Το επιθυμητό είναι να κάνουμε ένα ισχυρό, δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ που θα τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα