Λίνεν: Πάντα μου άρεσε η ΑΕΚ

15:34 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ως μία μεγάλη πρόκληση βλέπει την ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν, όπως ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Real News. O Γερμανός ξεκαθάρισε ότι δεν αυτή τη στιγμή στοίχημα για την ΑΕΚ είναι η παραμονή και όχι οι μεταγραφές, τονίζοντας ωστόσο ότι έχει εντοπίσει παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα που μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα τον Γενάρη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έβαλντ Λίνεν στη Real News

"Aνέλαβε την ΑΕΚ στα δύσκολα και παρά τις αλλεπάλληλες κατραπακιές δεν μοιάζει να το βάζει κάτω. Δουλεύει καθημερινά, δίνει όλο του το είναι για να ξορκίσει τον εφιάλτη που παρατεταμένα ταράζει τους "κιτρινόμαυρους" και υπόσχεται μάχη σκληρή έως το τέλος. Ο Εβαλντ Λίνεν μίλησε στην Real Sports για την νέα πρόκληση της καριέρας του, τα εμπόδια που συναντά και, παρεμπιπτόντως, για το μέλλον της Αριστεράς στην Ελλάδα και την κρίση που μας ταλανίζει.

- Μήπως ο θόρυβος για την διαιτησία αποπροσανατολίζει; Θέλω να πω, τα προβλήματα της ομάδας σας είναι μεγαλύτερα από ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε.

Για την διαιτησία δεν μιλώ. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μας δόθηκε ένα, ίσως και δύο πέναλτι. Τελείωσε όμως αυτό, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και δεν αποτελεί δικαιολογία για τις δικές μας ατέλειες. Η ΑΕΚ πρέπει να δουλέψει, να βελτιωθεί, να αρχίσουμε να σκοράρουμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

- Με θητεία σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, που θα πει ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι αλήθεια ότι το μεγάλο ψάρι τρώει πάντα το μικρό; Οτι ο ισχυρός και αυτός που έχει χρήματα τα καταφέρνει, όπως και να 'χει;

Και στον Πανιώνιο χρήματα πολλά δεν είχαμε κι όμως πετύχαμε πολλές και σημαντικές νίκες. Αρα, τις μάχες πρέπει να τις δίνεις πάντα και παντού, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα. Η κατάσταση στην ομάδα μου σήμερα δεν διαφέρει από εκείνη που επικρατεί στην χώρα ολόκληρη, με το κράτος να προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, να πληρώσει χρέη, μισθούς, συντάξεις. Μακάρι να έρθουν χρήματα στην ΑΕΚ, μακάρι να έρθουν χρήματα στην Ελλάδα, όμως έως τότε οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά μας και προπάντων ενωμένοι.

- Στο ματς με τον Ολυμπιακό αποσύρατε τον Γκερέϊρο κι όχι κάποιον λιγότερο ποιοτικό ενδεχομένως και με τις αρετές του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, κάτι που σχολιάστηκε.

Για 22-25 λεπτά ο Γκερέϊρο ήταν εξαιρετικός, ωστόσο όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο έπρεπε να βγάλω είτε τον φουνταριστό, τον Κατσικοκέρη, είτε αυτόν που αγωνίζεται πίσω του, και αυτό έκανα, με την λογική ότι ο Γκερέϊρο δεν παίζει στις πτέρυγες και εκεί ήθελα οπωσδήποτε κάποιον. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για πολύ καλό παίκτη, που δουλεύει στις προπονήσεις και θα συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι.

- Οταν πήρατε στα χέρια σας την ΑΕΚ, η κατάσταση ήταν ακριβώς αυτή που σας είχαν περιγράψει ή άλλα ακούσατε και άλλα βρήκατε;

Ηξερα τα πάντα, και παρά τις δυσκολίες δεν δίστασα να πω το ναι. Είναι μεγάλη πρόκληση και άλλωστε πάντ

Keywords
Τυχαία Θέματα