«Λίγες οι πιθανότητες για Χλεμπ»

15:16 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Κατά την επίσημη παρουσίαση του Ρόι Κάρολ και του Καζίμ Ρίτσαρντς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε για την υπόθεση του Αλεξάντερ Χλεμπ με τον Γιάννη Βρέντζο να παραδέχεται πως είναι πλέον λίγες οι πιθανότητες απόκτησης του Λευκορώσου χαφ.

Σε ερώτηση που του έγινε, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού

τόνισε: " Η περίπτωση του μας προτάθηκε πολύ αργά την Δευτέρα. Ήταν κάτι που δεν μπορέσαμε να αξιολογήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι, οι οποίες συνεχίζονται να εξετάζονται. Δεν νομίζω πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της απόκτησης του ποδοσφαιριστή".

Ο Βρέντζος στην συνέχεια επιτέθηκε κατά όσων υποστήριζαν το προηγούμενο διάστημα ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού να δηλώνει: "Πολλά γράφηκαν και ακούσθηκαν. Να είστε προσεκτικοί την επόμενη φορά γιατί το να ενισχυθείς τον Ιανουάριο δεν είναι καθόλου εύκολο. Είχαμε λάβει απόφαση να προχωρήσουμε σε μεταγραφές που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα κάτι που δεν είναι εύκολο. Ασχοληθήκαμε με 4-5 περιπτώσεις και είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τις δύο από αυτές. Δεν διοικούμε τον Ολυμπιακό με γνώμονα τα δημοσιεύματα. Έχουμε έναν προγραμματισμό με έναν πρόεδρο που επενδύει. Δεν θα επιτρέψουμε να βρεθούμε στην κατάσταση που είναι οι άλλες ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα