Λίγα πράγματα στα Χανιά

21:35 15/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Καμίνης

Πλατανιάς και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος. Απείλησαν στο 6ο λεπτό με σουτ του Τόρες ο οποίος στο 12' αντί να δώσει σε συμπαίκτη προτίμησε να τελειώσει τη φάση χωρίς να δικαιωθεί για την επιλογή του. Ο Ατρόμητος

στο 14' είχε μια ευκαιρία σε κεφαλιά του Ολίμπα και έξι λεπτά μετά ο Πλατανιάς απάντησε με κεφαλιά του Ιτούα που από ιδανική θέση δεν βρήκε στόχο. Στο 31' ο Παπάζογλου από κοντά πλάσαρε άουτ ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Τόρες είχε ένα καλό σουτ.

Λίγες οι φάσεις στην επανάληψη. Ο Τετέ στο 60' δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά ενώ με τον ίδιο τρόπο άστοχος ήταν και ο Παπάζογλου στο 73ο λεπτό. Στο 90' ο Πλατανιάς είχε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μιλούνοβιτς έκλεψε από τον Κατσουράνη και βγήκε απέναντι στον Γκορμπούνοφ όμως ολιγώρησε και τον έκοψε ο έμπειρος μέσος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Μπέριαν (71'Μενδρινός), Τσουράκης (83'Ζαραδούκας), Μιλούνοβιτς, Τόρες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Κιβρακίδης, Αγκουαζί, Γεωργίου (67'Καραμάνος), Γκαρσία (91'Ναπολεόνι), Ουμπίντες, Δημούτσος (81'Μπάλλας), Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα