Λεβ: Θα μείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου

20:15 13/5/2014 - Πηγή: AEK365

Το συμβόλαιό του με την ομοσπονδία της Γερμανίας θα σεβαστεί ο Γιοάκιμ Λεβ, όπως είπε ο ίδιος και δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το πόστο του, σε περίπτωση κατάκτησης του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Όπως είναι τα πράγματα σήμερα, περιμένω να διατηρηθώ στη Γερμανία μέχρι το Euro του 2016. Αυτό έχω συμφωνήσει με την ομοσπονδία», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Αρκετοί λένε πως σε περίπτωση που κατακτήσουμε τον τίτλο δεν θα έχω κίνητρο και θα αποχωρήσω. Ωστόσο, επιβεβαιώνω πως ακόμα και αυτό αν γίνει θα παραμείνω

με μεγαλύτερη ακόμα όρεξη», είπε.
Στον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο έχει στρέψει το μεταγραφικό της στόχαστρό η Άρσεναλ, που θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Ο άσος της Γιουβέντους δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε τη φετινή σεζόν και οι Άγγλοι θεωρούν ότι αυτός είναι σημαντικός λόγος για να αλλάξει ομάδα ο παίκτης.
Το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο με την πρωταθλήτρια Ιταλίας λήγει το 2015 και η κοινή λογική λέει ότι αν πωληθεί ο παίκτης έναν χρόνο πριν ναι μεν θα φέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, αλλά αυτά δεν θα είναι τόσα, όσα αν υπήρχαν περισσότερα χρόνια συμβολαίου. Ακόμα κι έτσι όμως, η Γιουβέντους δε θα ζητήσει λιγότερα από 12 εκατ. ευρώ για τον διεθνή στράικερ.
Τη σεζόν που τελειώνει ο Τζιοβίνκο αγωνίστηκε σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ, ενώ τον χειμώνα αρνήθηκε να μετακινηθεί στη Λάτσιο. Σε 17 συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος, ξεκίνησε μόλις στα 6, ενώ έμεινε εκτός της εθνικής Ιταλίας ενόψει Μουντιάλ, αν και μετράει 17 συμμετοχές και 1 γκολ με τους «ατζούρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα