Λεονάρντο: Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ για μένα

10:42 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ και έχουν αφήσει τους παίκτες να βρίσκονται απλήρωτοι για πολλούς μήνες, είναι λογικό να αποφέρουν και αρκετά σενάρια περί απομάκρυνσής τους, προκειμένου να βρουν μία καλύτερη λύση για το μέλλον το δικό τους, αλλά και των οικογενειών τους. Ένα από αυτά ήθελε και τον Λεονάρντο να σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ένωση και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Το aek365.gr επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο άσο της ΑΕΚ προκειμένου να ενημερωθεί κατά πόσο έχει βάση η συγκεκριμένη φήμη, για να πάρει κατηγορηματική διάψευση από τον «Λεο» και μάλιστα με τρόπο που δεν χωράει αμφισβήτηση.

«Να φύγω από την ΑΕΚ που έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα για να πάω στον ΠΑΟΚ που έχει ακόμα σοβαρότερο; Δεν το βρίσκω λογικό κάτι τέτοιο. Δεν σημαίνει τίποτα επειδή πούλησε ο ΠΑΟΚ τον Βιεϊρίνια ότι ξαφνικά έχει και λεφτά. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ για μένα», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του στο aek365.gr, δείχνοντας μάλιστα απογοητευμένος για τα σενάρια που εμφανίζονται κατά καιρούς γύρω από το όνομά του. Σαφώς και ο Βραζιλιάνος μέσος περνάει το ίδιο δύσκολα, όπως και οι συμπαίκτες του, όμως την συγκεκριμένη στιγμή δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει... οικειοθελώς.

Άλλωστε, χθες, φάνηκε ξεκάθαρα πως απολαμβάνει την πλήρη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια που σηκώθηκε να κάνει το «ζέσταμά» του και πριν περάσει στο γήπεδο, άκουσε από όλο το γήπεδο ρυθμικά το όνομά του. Δείγμα του ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα και πόσο ήθελε να αποδείξει και σε αυτούς, πως η Ένωση δικαιολογημένα τον εμπιστεύτηκε πριν από 2,5 χρόνια και δαπάνησε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Δεν θα έφευγε λοιπόν για να πάει σε μία ομάδα που θα είχε, αν όχι χειρότερα, αλλά έστω και τα ίδια οικονομικά προβλήματα με την ΑΕΚ. Για τον ίδιο θα ήταν... αυτοκτονία κάτι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα