Λεφτά μέσω... Βραζιλίας στον ΠΑΟ

12:40 17/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το ποσό των 300.000 ευρώ, περίπου, είναι πολύ πιθανό να βάλει στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός λόγω της συμμετοχής ποδοσφαιριστών του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι στην Βραζιλία.
Συγκεκριμένα, μετά τους πρώτους αγώνες μπαράζ, Ελλάδα και Κροατία βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση πράγμα που σημαίνει

πως τόσο ο Καπίνο όσο και ο Πράνιτς με τον Σίλντενφελντ θα είναι στις αποστολές Ελλάδας και Κροατίας αντίστοιχα.
Η FIFA πληρώνει 2.180 ευρώ ημερησίως για κάθε παίκτη, αρχίζοντας από την 31η Μαΐου, οπότε κι έχει οριστεί ως η επίσημη έναρξη των προετοιμασιών. Έτσι από τη στιγμή που η πρώτη φάση του Μουντιάλ ολοκληρώνεται από 23-26 Ιουνίου, ο... μποναμάς για κάθε παίκτη φτάνει στις 52.320 ως τις 58.860 ευρώ, ενώ υπάρχει κι επιπλέον μπόνους για την παρουσία των ποδοσφαιριστών στα προκριματικά. Αυτό μεταφράζεται για κάθε παίκτη σε ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 110 και 120 χιλ. ευρώ, άρα με Ελλάδα και Κροατία στα γήπεδα της Βραζιλίας, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένα εκτός απροόπτου περισσότερα από 200 χιλ. ευρώ.
Αν δε κληθεί κι ο Σίλντενφελντ, μέρος των χρημάτων θα πάει και σε Ντιναμό Μόσχας-ΠΑΟΚ, κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό, τότε το ποσό φτάνει στις 300+ χιλ. ευρώ, τη στιγμή που ελπίδες να κληθεί στην εθνική Νιγηρίας έχει κι ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, με τους Νιγηριανούς να εξασφαλίζουν χθες την πρόκρισή τους, μετά τη νέα νίκη επί της Αιθιοπίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα