Λαζαρίδης: Στόχος να είμαστε στην πρώτη τριάδα

15:36 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 3η θέση μετά από εννιά αγωνιστικές με τον Νίκο Λαζαρίδη να υπογραμμίζει πως στόχος της ομάδας του Περιστερίου είναι να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει στην πρώτη τριάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 34χρονος αμυντικός του Ατρομήτου στον NOVAΣΠΟΡ FM. 94.6 για
-τη νίκη επί της Ξάνθης: «Η απόδοση της ομάδας μας είναι καλή το τελευταίο διάστημα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά εμείς το κάναμε εύκολο πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

-την επιθετική παραγωγή του Ατρομήτου: «Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς επιθετικούς, έχουν το ένστικτο του γκολ και έχουμε λύσει το πρόβλημα στο γκολ που είχαμε πέρσι. Όμως το καλό είναι πως η ομάδα μας είναι δυνατή σε όλες τις γραμμές και βοηθούν παίκτες από όλες τις γραμμές στο σκοράρισμα».
-τους στόχους του Ατρομήτου: «Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε μαζεύοντας όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη τριάδα».
-τα επόμενα ματς του Ατρομήτου: «Πρώτα έχουμε το Κύπελλο με το Φωστήρα και μετά θα στραφούμε στο ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη».
-τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει: «Η Καλλονή άρχισε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή της. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω άλλη ομάδα. Ίσως ο Εργοτέλης να είναι μία ομάδα που έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Διαθέτει καλούς παίκτες και πιστεύω πως θα τερματίσει αρκετά ψηλά».
-τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να έχω την υγειά μου και να βοηθάω την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα