Λαγός: Ευχαριστώ τον κόσμο

15:06 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να μην βρίσκεται στην αποστολή του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη, ωστόσο ο Παναγιώτης Λαγός μίλησε στο match program του παιχνιδιού. Αναφέρθηκε στα 5,5 χρόνια που είναι στην ΑΕΚ, στον κόσμο της, την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και για το παιχνίδι... Αναλυτικά η συνέντευξη:

Επέστρεψες κόντρα στον Λεβαδειακό μετά από δύο μήνες απουσίας και βοήθησες την ομάδα να πάρει

τη νίκη, πως αισθάνθηκες;

«Ένιωσα ανακούφιση που μπήκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο με την φανέλα της ΑΕΚ και ακόμα καλύτερα όταν τελείωσε το ματς και είχαμε νικήσει. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή το πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του και στο παρελθόν το έχω βιώσει δυστυχώς και άλλες φορές».

Συμπλήρωσες 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τα εννέα χρόνια που αγωνίζεσαι ως επαγγελματίας, τι επιθυμείς στο μέλλον σου;

«Το μόνο που επιθυμώ είναι να είμαι υγιής, αυτό είναι το πιο σημαντικό στον αθλητισμό. Όλα τα υπόλοιπα επιτυγχάνονται με δουλειά και προσπάθεια».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του χωρίς να μπορεί να τους βοηθήσει λόγω τραυματισμού;

«Όταν ένας αθλητής είναι τραυματίας και ειδικά ένας ποδοσφαιριστής, γιατί μιλάμε για το πιο ομαδικό σπορ, το μόνο που σκέφτεται είναι το πως θα επιστρέψει για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, να βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που χτίζει η ομάδα».

Βρίσκεσαι πλέον 5,5 χρόνια στον σύλλογο, ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σου;

«Η ομορφότερη στιγμή ήταν το Κύπελλο που κατακτήσαμε πέρυσι μέσα από πολλές δυσκολίες και η μακράν χειρότερη το 6-0 από τον Ολυμπιακό».

Ένα σχόλιο για τον αποψινό αγώνα με την SKODA Ξάνθη, στον οποίο η ΑΕΚ πρέπει να αποφύγει νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών;

«Είδαμε και στον πρώτο γύρο ότι η SKODA Ξάνθη είναι δυνατή ομάδα, όπως άλλωστε σχεδόν κάθε χρονιά, αλλά το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα βοηθήσει ο κόσμος. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και χρειάζεται συγκέντρωση και πάθος από όλους μας».

Η συγκομιδή βαθμών του πρώτου γύρου σας αφήνει ικανοποιημένους ή θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους;

«Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιους αγώνες, που τώρα τους αναπολούμε αλλά είναι αργά, θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Σε σύγκριση όμως με τα τελευταία χρόνια που είχαμε ήδη μείνει πολύ πίσω ο απολογισμός είναι σαφώς θετικότερος».

Είχες καθοριστική συμβολή στην περυσινή κατάκτηση του Κυπέλλου, θεωρείς ότι η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί και φέτος μέσα στην Τούμπα;

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά έχει αποδυναμωθεί με τις αποχωρήσεις κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών. Εμείς βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό και φυσικά δεν θα πάμε χαλαροί σε μια τέτοια έδρα. Έχω την πίστη ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την περυσινή πρόκριση και να προχωρήσουμε εμείς στην επόμενη φάση».

Πιστεύεις ότι η παρουσία πολλών Ελλήνων στην ενδεκάδα είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα παρουσιάζεται φέτος πιο μαχητική;

«Όπως

Keywords
Τυχαία Θέματα