Λαδέμπορας ο Μπρίτο

13:33 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Εντουάρντο Μπρίτο εκτός από καλή μπάλα ξέρει και από καλό λάδι καθώς ο επιθετικός του Ατρομήτου έχει εταιρεία η οποία εξάγει λάδι στην πατρίδα του την Βραζιλία.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Espresso", ο Μπρίτο τόνισε: "Την ιδέα την είχε ένας φίλος μου. Ξέρει καλά την αγορά του ελαιολάδου και μου πρότεινε να ιδρύσουμε μια εταιρεία και να εξάγουμε λάδι στην Βραζιλία. Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε

ημερομηνία λήξης. Κάποια στιγμή η καριέρα μας τελειώνει και πρέπει να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Εμένα αυτή η ιδέα μου άρεσε και αποφασίσαμε να γίνουμε έμποροι λαδιού. Είμαστε τρεις άνθρωποι και ο καθένας βάζει την γνώση του. Εγώ ξέρω καλά την αγορά της πατρίδας μου και είναι πιο εύκολο να βρούμε συνεργάτες. Το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο είναι παγκοσμίως γνωστό και πραγματικά έχουμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση στην πατρίδα μου. Μας ζητάνε να τους στείλουμε λάδι και επειδή μεσολαβώ εγώ στις διαπραγματεύσεις, ξέρουν ότι το προϊόν θα είναι εξαιρετικό. Εμένα η δουλειά μου είναι ποδοσφαιριστής. Το εμπόριο λαδιού είναι μια άλλη πτυχή με φόντο το μέλλον. Ωστόσο χαίρομαι γιατί, μέσω της εταιρείας που έχουμε ιδρύσει βοηθάμε και εμείς την ελληνική οικονομία. Νομίζω ότι το κράτος πρέπει να ενισχύσει και να παροτρύνει όσους θέλουν να πάρουν τέτοιες πρωτοβουλίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα