Λάμπερτ: Παίξαμε καλά

18:57 11/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο διεθνής φορ της Σαουθάμπτον που αγωνίστηκε τόσο στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στους Μολδαβούς, όσο και στο Κίεβο, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα με τους Ουκρανούς και ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο σε μια εχθρική έδρα. Είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αμυνθήκαμε αρκετά

καλά, τους περιορίσαμε, έκαναν μονάχα ένα σουτ προς την εστία μας και πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει για να κρατήσουμε το "μηδέν" στην άμυνα. Όλα είναι στο χέρι μας πλέον. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς τα οποία πρέπει να κερδίσουμε και πάμε Βραζιλία».
Όσο για τη δική του παρουσία στην κορυφή της επίθεσης της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, είπε:
«Καταλαβαίνω ότι για μένα δεν είναι κάτι εύκολο και ότι αν ήταν υγιείς οι υπόλοιποι επιθετικοί δεν θα έπαιζα στην Ουκρανία. Θέλουμε όμως τον Γουέιν, τον Ντάνι και τον Άντι Κάρολ μαζί μας σε τέτοια ματς. Είναι σπουδαίοι παίκτες και βοηθούν πάντα την εθνική ομάδα. Εγώ θα προσπαθώ κάθε φορά να δείχνω στον προπονητή μου ότι μπορεί να με υπολογίζει και από εκεί και πέρα είναι δική του απόφαση ποιος θα παίζει. Οι δύο προηγούμενες εβδομάδες ήταν τέλειες για μένα και ευελπιστώ να έχει συνέχεια αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα