Λάμπαρντ: Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ

21:32 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «μπλε», στους δύο μήνες παρουσίας του στον πάγκο του συλλόγου έχει καταφέρει να κερδίσει εκτίμηση, σεβασμό και να θεωρείται πλέον το επικρατέστερο φαβορί για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ώστε να αποτελέσει τον μόνιμο διάδοχο του Αντρέ Βίλας - Μπόας.
Η Τσέλσι, το απόγευμα του Σαββάτου διεκδικεί το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Λίβερπουλ, στο «Γουέμπλεϊ» και στις 19 του μήνα θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης, συμμετέχοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στο «Allianz Arena». Ο Φρανκ

Λάμπαρντ, ήταν σαφής. Τα θέλει και τα δύο!
«Υπό άλλες συνθήκες θα τα δίναμε όλα για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν επικεντρωνόμαστε εκεί. Θέλουμε το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε το στόχο μας. Όταν βρίσκεσαι σε έναν τελικό, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να δουλέψεις σκληρά και να αφοσιωθείς στον τρόπο με τον οποίο θα είσαι εσύ αυτός που θα πανηγυρίσεις στο τέλος του αγώνα» σχολιάσει ο έμπειρος μέσος των «μπλε».

Keywords
Τυχαία Θέματα