Λάμπαρντ: Η Σίτι αποφασίζει

13:16 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν τον Φρανκ Λάμπαρντ να μένει στη Μάντσεστερ Σίτι και μετά τον Ιανουάριο με τον ίδιο να σημειώνει πως την απόφαση θα την πάρει η πρωταθλήτρια Αγγλίας και όχι αυτός.
Σε δηλώσεις του ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, Φρανκ Λάμπαρντ τόνισε: "Αυτό είναι θέμα της ομάδας. Αυτή θα αποφασίσει. Δεν εμπλέκομαι εγώ σε αυτό, δεν είναι δουλειά μου. Από τη μεριά μου, θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και τα καλά μου παιχνίδια. Αυτό είναι το σημαντικότερο, μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Έχω υπογράψει μέχρι τον Ιανουάριο, δεν έχω

κάτι άλλο να πω πάνω σε αυτό".
Για τη προσαρμογή του στη Μάντσεστερ Σίτι και για τις διαφορές που εντοπίζει σε σχέση με τη Τσέλσι, ο Λάμπαρντ δήλωσε: "Η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Είμαι καλά και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από την Τσέλσι. Εκεί βρισκόμουν για πολύ καιρό και από ένα σημείο και έπειτα οι κινήσεις μου γίνονταν με... αυτόματο πιλότο. Βρισκόμουν εκεί καθημερινά και ήξερα τους πάντες. Και εδώ όμως τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Οι άνθρωποι με υποδέχτηκαν με καλοσύνη".

Keywords
Τυχαία Θέματα