Κυνικά η Τσέλσι

23:38 30/9/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1
Γήπεδο: Ζοσέ Αλβαλάδε

Η Τσέλσι απέδρασε με το διπλό από τη Λισαβόνα, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Σπόρτινγκ και πήρε κεφάλι στον όμιλο.

Η Τσέλσι μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό ο Κόστα βρέθηκε σε ιδανική θέση κι έκανε το σουτ, αλλά ο Ρουί Πατρίσιο έδιωξε όμορφα σε κόρνερ. Από το κόρνερ, ο Κέιχιλ έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Σπόρτινγκ αντέδρασε και

είχε μεγάλη ευκαιρία στο 20ο λεπτό. Ο Σλιμανί έπιασε πανέμορφη κεφαλιά, αλλά ο Κουρτουά απογειώθηκε κι έδιωξε εντυπωσιακά. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Σίρλε έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Πατρίσιο του είπε όχι, ενώ και στο 22' ο Γερμανός έκανε τα συρτό σουτ, με τον κίπερ της Σπόρτινγκ να πέφτει και να διώχνει. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και στο 34ο λεπτό, ο Αζάρ εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Μάτιτς με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 55ο λεπτό ο Πατρίσιο απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Όσκαρ, ενώ στο 79' το σουτ του Μίκελ, έφυγε μόλις άουτ. Στο 86ο λεπτό, ο Λουίς δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Μαουρίσιο (64' Πάολο Ολιβέιρα), Σαρ, Σίλβα, Σεντρίκ, Καρβάλιο, Μάριο, Α.Σίλβα (81' Μοντέρο), Σλιμανί, Καρίγιο (81' Καπέλ), Νάνι.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Φελίπε Λουίς, Κέιχιλ, Τέρι, Σεσκ, Όσκαρ (71' Μίκελ), Αζάρ (84' Σαλάχ), Μάτιτς, Σίρλε (58' Γουίλιαν), Κόστα

Keywords
Τυχαία Θέματα