«Κρούση» ΟΣΦΠ σε Ντομίνγκος

09:03 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η αναζήτηση προπονητή από την ιβηρική χερσόνησο συνεχίζεται στον Ολυμπιακό με την πειραϊκή ομάδα να απευθύνεται και στον Ντομίνγκος Πασιένσια όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια αυτή την στιγμή δεν δουλεύει σε κάποια ομάδα καθώς στα μέσα Φεβρουαρίου απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την ομάδα να μένει 16 βαθμούς από την, τότε, πρωτοπόρο Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντομίνγκος

Πασιένσια στην εφημερίδα "Sportday"
- Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό;
"Ό,τι ξέρω για τον Ολυμπιακό είναι από τον Τύπο...".
- Δηλαδή δεν έχετε καμία επαφή με Ολυμπιακό;
"Έχει γίνει μια προσέγγιση, αλλά όχι κάτι προχωρημένο. Με ρώτησαν αν είμαι διαθέσιμος".
- Και τι είπατε;
"Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εξάλλου ο Ολυμπιακός έχει πολλούς προπονητές στην ατζέντα του και αναζητεί την καλύτερη επιλογή. Και όπως ο Ολυμπιακός ψάχνει τον καλύτερο προπονητή, έτσι και εγώ ψάχνω την καλύτερη ομάδα. Προς το παρόν δεν έχω κάποια πρόταση από Πορτογαλία, αλλά έχω από Ντουμπάι και από Σαουδική Αραβία".
- Αν προχωρήσει, θα σας ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού;
"Δεν θα σας πω κάτι νέο, αν πω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία, που θα ενδιέφερε κάθε προπονητή. Αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον, θα το εξετάσω σοβαρά. Αλλά θα πρέπει να δω και το πλάνο του, αν είναι ελκυστικό. Υπάρχουν βέβαια και άλλες ομάδες με ελκυστικό πλάνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα