Κρούση για Σκόκο ο ΟΣΦΠ

10:56 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το ΕΘΝΟΣΠΟΡ σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βλέπει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο και επικαλείται κύκλους μάνατζερ σύμφωνα με τους οποίους η ομάδα του λιμανιού έχει κάνει ήδη κρούση για τον Αργεντινό πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ:
Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Μίτσελ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (ενδέχεται μετά το αυριανό

ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα), όπου ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ (θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί από τώρα και ο Πελέ), αλλά και για τους προς αποχώρηση παίχτες.
Ένα όνομα που ακούστηκε έντονα χθες είναι του Νάτσο Σκόκο. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, πρώην παίχτης της ΑΕΚ, είχε προταθεί και το καλοκαίρι, αλλά κατέληξε, έναντι 4,5 εκατ. ευρώ στην Ιντερνασιονάλ. Ομως είναι απογοητευμένος από τη μικρή συμμετοχή και εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ο Αργεντινός, που πέρυσι, με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, σημείωσε 26 γκολ σε 40 αγώνες, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 στην Ιντερνασιονάλ, αλλά είναι πιθανό να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς και πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κρούση.
Οσο για τις αποχωρήσεις, εκτός του σίγουρου Μεντζανί, προς την πόρτα της εξόδου οδηγείται και ο Εντινγκά που απογοητεύει, ενώ είναι πιθανό να δοθεί δανεικός ο Γιαταμπαρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα