Κρόος: Πιθανό να πάω στην Πρέμιερ

17:19 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κρόος εδώ και καιρό φέρεται να είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας από τους παίκτες που θέλει να πάρει ο Ντέιβιντ Μόγιες στο «Old Trafford» στη νέα ομάδα που θα προσπαθήσει να φτιάξει το καλοκαίρι.
Ο Κρόος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ (11/03, 21:45) για τους «16» του Champions League,

μεταξύ άλλων δήλωσε επίσης ότι αν φύγει από τους «Βαυαρούς» θα σκεφτεί να πάει και σε μια ομάδα, που δεν θα συμμετέχει στο Champions League.
«Δεν είναι μυστικό ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι μια πιθανότητα για μένα. Έχω ακούσει ότι γράφουν πως μπορεί να πάω στην Αγγλία. Αλλά δεν υπάρχει κάποιο νέο από την πλευρά μου. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποια συμφωνία στην Μπάγερν και από την άλλη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία κάπου αλλού. Θα σκεφτώ τα πάντα, αν είναι να φύγω», είπε ο 24χρονος.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του και έδωσε το στίγμα ότι εκείνος θέλει να τον κρατήσει στο Μόναχο, ενώ οι διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του Κρόος είναι ακόμα στον...αέρα.
«Ο Τόνι είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, ένας καλός, καλός παίκτης. Είναι νέος. Μπορεί να γίνεται όλο και καλύτερος. Μπορεί να βελτιωθεί. Του είπα έχεις χρόνο να γίνεις ένας καλύτερος παίκτης, Ελπίζω να κρατήσει την φόρμα του για αυτή την σεζόν και πολλές άλλες», δήλωσε ο Καταλανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα