Κροκόδειλος προβλέπει το νικητή των εκλογών της Αυστραλίας!

18:03 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Μουντιάλ του 2010 είχαμε τον Πάουλ το χταπόδι να προβλέπει τους νικητές. Στην Αυστραλία έχουν τον κροκόδειλο Ουέντελ να προβλέπει τους νικητές των εκλογών!

Oι κροκόδειλοι έχουν, όπως φαίνεται, αυτές τις μέρες την τιμητική τους. Μετά το στενό μαρκάρισμα που υπέστη ένας Νεοζηλανδός από κροκόδειλο, τώρα το μεγαλύτερο ερπετό στη χώρα ανέάβε το ρόλο του μάντη.

Ο «Μεγάλος Ουέντελ», μήκους 5,5 μέτρων, που φιλοξενείται στο ενυδρείο του Ντάργουιν, αγνόησε δύο φορές το γεύμα από κρέας που του προσφέρθηκε δεμένο πάνω στην προεκλογική αφίσα του πρωθυπουργού της χώρας Κέβιν Ραντ και επέλεξε

το κρέας που συνόδευε την αφίσα του ηγέτη των Φιλελευθέρων Τόνι Άμποτ. Αυτό ελήφθη ως ένδειξη ότι ο Ραντ θα χάσει στις εκλογές του Σαββατοκύριακου.

O κροκόδειλος μπορεί ασυνείδητα να επέλεξε το γεύμα της αφίσας της αντιπολίτευσης, βαδίζει, όμως, στα «νερά» των δημοσκοπήσεων, που δίνουν προβάδισμα στον Άμποτ.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Essential Research οι συντηρητικοί του Άμποτ κερδίζουν το 52% της ψήφου, ενώ οι Εργατικοί το 48%.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά για τον Ουέντελ που κλήθηκε να επιλέξει νικητή εκλογών από τότε που «ανέλαβε τα καθήκοντα» του προκατόχου του, ο οποίος είχε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα των εκλογών του 2010.

Keywords
Τυχαία Θέματα