Κριστιάνο: Ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα στη Μάντσεστερ (VIDEO)

11:14 4/9/2014 - Πηγή: AEK365

Την αγάπη του για τη Μάντσεστερ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο και εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει κάποια μέρα στο Ολντ Τράφορντ.

«Αγαπάω την Μάντσεστερ. Όλοι το ξέρουν. Το έχω πει πολλές φορές. Η Μάντσεστερ είναι στην καρδιά μου. Άφησα πολλούς καλούς φίλους εκεί, οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και εύχομαι να μπορώ να επιστρέψω μια μέρα.

Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, αλλά στο μέλλον δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να γίνει γιατί μου συμπεριφέρθηκαν απίστευτα εκεί. Μου άρεσε πραγματικά που ήμουν στην Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ» τόνισε ο Πορτογάλος.

Όσο για την τωρινή κατάσταση των «κόκκινων διαβόλων» πρόσθεσε: «Πιστέψτε με, θα ξαναγίνει καλή ομάδα. Είμαι σίγουρος για αυτό. Είναι σπουδαίος ο σύλλογος. Όλα συμβαίνουν. Υπάρχουν και οι κακές και οι καλές στιγμές. Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ περνά μια άσχημη φάση. Η περσινή ήταν τραγική σεζόν και η φετινή δεν ξεκίνησε καλά. Ξέρω όμως πως καλά έκαναν και αγόρασαν τους Ντι Μαρία και Φαλκάο. Και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Θέλω να τους δω να είναι ξανά καλά, γιατί είναι ένας φανταστικός σύλλογος και του αξίζουν τα καλύτερα. Ο Φαλκάο είναι εξαιρετική μεταγραφή. Είναι πολύ καλός παίκτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα