«Κρίσιμο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

18:35 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην απουσία του Τσάβες και στην κρισιμότητα του επερχόμενου ματς με τον ΠΑΟΚ εστίασε ο Σάκης Τσιώλης. Επίσης μίλησε και για την πικρία που άφησε στον ΠΑΣ Γιάννινα το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη

«Το μεγάλο πρόβλημα μας είναι η απουσία του Τσάβες από τη μία. Από την άλλη είναι λίγο πιο ευχάριστα τα πράγματα από την αρχική

εκτίμηση και αναμένεται πιο γρήγορη η αποκατάσταση του. Σ' αυτή τη φάση που βρισκόμαστε σίγουρα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη απουσία για την ομάδα.

Κατά τα άλλα, πλην του ευχάριστου οικογενειακού γεγονότος που αντιμετωπίζει ο Μιχαήλ (έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού), δεν είχαμε άλλα προβλήματα. Η προετοιμασία μας γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τον λόγω του ότι οι άνθρωποι του Πανηπειρωτικού μας εξυπηρετούν πάρα πολύ με τα γήπεδα, αυτά τα δύο που μας έδωσαν για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Υπάρχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα. Εικοσιπέντε μέρες είμαι στα Γιάννινα και έκανα μία προπόνηση στο «Ζωσιμάδες». Νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να μπαίνει μες στο σπίτι της, για να αρχίζει να αυτοματοποιεί κάποιες κινήσεις και να αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για το παιχνίδι.

Είναι δύσκολος ο καιρός και ξέρουμε όλοι πόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί το γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια οι άνθρωποι κάνουν ότι είναι δυνατόν. Αλλά αν και αυτό το θέμα θα μπορούσαμε να το είχαμε κλείσει με μία προπόνηση την εβδομάδα, νομίζω ότι η ομάδα θα είχε ακριβώς ότι πρέπει για να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μας άφησε μία πικρία, από το γεγονός ότι ναι μεν στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ μέτριοι και ίσως θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, παρόλα αυτά όμως στο β' ημίχρονο η ομάδα γύρισε την απόδοση της, γύρισε και το αποτέλεσμα, και εκεί που όλα έδειχναν ότι μπορούσαμε στη λεπτομέρεια να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι πολύ σπουδαίο, και να βλέπαμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Αυτό δεν έγινε, και κάνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ένα κρίσιμο και πολύ δύσκολο παιχνίδι. Που θέλουμε πάρα πολύ και θα πρέπει να επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πάρουμε αυτό το ματς. Για να είμαστε στο τελείωμα του πρώτου γύρου μέσα στους βαθμολογικούς στόχους, για να μπορούμε στο δεύτερο γύρο, που θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε πιο εύκολα το στόχο μας.

Μπορούμε να κάνουμε και να έχουμε μία φύσει επιθετική ομάδα, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας που θα έχουμε περισσότερους χώρους.

Ο ΠΑΣ δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, πρέπει να βλέπει μπροστά. Νομίζω ότι θα λυθούν αυτά τα προβλήματα. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Νομίζω ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να το συνειδητοποιήσουν και να παίζουν ανάλογα με τις δυνατότητες τους.

Ο κ. Χριστοβασίλης οραματίζεται ένα προπονητικό κέντρο και όπως μου είπε από την άνοιξη θα ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία. Μίλησα και με τον Περιφερειάρχη και μου είπε ότι είναι στα σχέδια να γίνει προσεχώς ένα πλαστικό γήπεδο τελευταίας γενιάς, που θα δώσει πολύ μεγάλη πνοή και στα ερασιτεχνικά, γιατί από εκεί αντλούμε παίκτες και φυσικά και στον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί οι καιρικές συνθήκες είναι αυτές που ξέρουμε. Χάρηκα πολύ που το βάζει μπροστά αυτό το έργο ο κ. Περιφερειάρχης».

Keywords
Τυχαία Θέματα