Κρίνεται του Σεσκ

20:33 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και μέσα στην εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Νησί και να αγωνιστεί είτε για την παλιά του ομάδα, την Άρσεναλ, είτε για οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, φαίνεται πως τα δεδομένα ανατρέπονται για ακόμη μία φορά.
Λίγο πριν από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα, ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρουν πως αφού ολοκληρωθεί η Πριμέρα Ντιβισιόν, Φάμπρεγας και Βιλανόβα θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση ώστε να συζητήσουν αναφορικά με την επόμενη σεζόν, κατά το τέλος της οποίας ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκτιμάται πως το Μουντιάλ θα είναι και το «κλειδί» για την παραμονή ή όχι του Σεσκ, με τον Καταλανό μέσο να μην θέλει επ' ουδενί να χάσει τη θέση του στην εθνική Ισπανίας, προερχόμενος από - ακόμη - μία κακή χρονιά με τους «μπλαουγκράνα».
Εάν, λοιπόν, από τη συνομιλία των δύο ανδρών προκύψει κάτι που δεν θα ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή, δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να είναι θαυμαστής του 26χρονου, ή από την Άρσεναλ, η οποία έχει και το «πάνω χέρι» για να τον ξαναφέρει στο «Emirates», με όρο στο συμβόλαιό του να αναφέρει πως οι «κανονιέρηδες» μπορούν να τον αποκτήσουν... μισοτιμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα