«Κράζει» Ρονάλντο ο Τύπος

13:22 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος στην Ισπανία ασχολείται κατά κύριο λόγο, όπως είναι φυσικό, με την επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης επειδή νιώθει στεναχωρημένος. Ωστόσο οι ισπανικές εφημερίδες, ακόμα και αυτές της Μαδρίτης, δεν συμμερίζονται την στεναχώρια του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και τον... περιποιούνται καταλλήλως.

Αρχικά η "MARCA" έχει στο πρωτοσέλιδο της τον Ρονάλντο να κλαίει και κεντρικό τίτλο: "Τόσο λύπη" ενώ στην πρώτη σελίδα παρουσιάζει τους πέντε λόγους της στεναχώριας του
1. Δεν έχει υποστήριξη από την διοίκηση.

2. Δεν έχει την πλήρη αναγνώριση από τους συμπαίκτες του.
3. Δεν τον στηρίζουν τόσο πολύ οι φίλαθλοι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
4. Θεωρεί πως πρέπει να έχει σημαντική προσαρμογή στο συμβόλαιο του.
5. Έχει ένα αυστηρά προσωπικό πρόβλημα που τον απασχολεί τόσο πολύ.
Η άλλη μαδριλένικη εφημερίδα, η "AS", έχει σε πρώτο πλάνο τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την ενσωμάτωση του στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας όπου είπε πως "για όλα υπάρχει λύση".
Η "El Mundo Deportivo" πιστεύει πως ο λόγος της στεναχώριας του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού είναι τα χρήματα και για αυτό ο κεντρικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι "Λύπη=Χρήματα" ενώ στην πρώτη σελίδα αναφέρεται επίσης πως "η λύπη του Κριστιάνο είναι εεπιδή θέλει περισσότερα χρήματα. Η Παρί έχει μια προσφορά στο τραπέζι".
Η καταλανική "Sport" κυκλοφορεί σήμερα με κεντρικό τίτλο "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" και, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απαιτεί περισσότερα χρήματα και περισσότερη αγάπη από την Ρεάλ. Επίσης σημειώνει πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να εισπράττει 15 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο ενώ δεν μπορεί να χωνέψει πως στην Μαδρίτη αγαπούν περισσότερο τον Ίκερ Κασίγιας ενώ, σύμφωνα με την "Sport", ζηλεύει τις επιτυχίες του Λιονέλ Μέσι και του Αντρές Ινιέστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα