«Κράξιμο» Αντεμπαγιόρ στους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού

23:07 23/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού θα είναι μια από τις αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να ασκεί δριμύτατη κριτική στους Ιβοριανούς διεθνείς.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ghanasoccernet, ο επιθετικός της Τότεναμ τόνισε: "Δεν τους εμπιστεύομαι ποτέ. Είναι η χώρα που θα σε απογοητεύσει πάντα. Πώς και δεν έχουν κατακτήσει τα τελευταία 4-5 χρόνια το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Έχουν τον καλύτερο επιθετικό στην Ευρώπη, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Έχουν τον καλύτερο μέσο, τον Γιάγια Τουρέ. Έχεις έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του αγγλικού πρωταθλήματος, τον Βίλφριντ Μπονί. Έχεις όλους αυτούς τους παίκτες. Το θέμα όμως είναι, θα καταφέρουν να γίνουν ομαδικοί; Δεν ξέρω. Δεν είμαι Ιβιοριανός. Θα μιλούν, θα γελούν, θα διασκεδάζουν, αλλά όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή θα ξεχάσουν την δουλειά που πρέπει να κάνουν".
Στη συνέχεια ο Αντεμπαγιόρ δήλωσε: "Δεν υπάρχει ενότητα. Ο καθένας θέλει να γίνει ήρωας. Ο καθένας θέλει να είναι αυτός που θα θυμούνται όλοι για αυτό που έχει κάνει και όχι για αυτό που έχει κάνει ως μέλος της ομάδας. Όλοι θέλουν να παίξουν τον ήρωα και αυτό... σκοτώνει την Ακτή Ελεφαντοστού".

Keywords
Τυχαία Θέματα