Κρατάνε εκτός έδρας Πανιώνιος και Καϊσέρισπορ

15:08 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε σήμερα αναμένοντας το «καυτό» ευρωπαϊκό τριήμερο που αρχίζει αύριο και περιλαμβάνει αγώνες για το Champions League και το Europa League. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα και του ΠΑΟΚ με

την Μακάμπι Χάιφα και φυσικά τα σούπερ ντέρμπι Άρσεναλ - Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβάντους και φυσικά το παιχνίδι Μίλαν - Μπαρτσελόνα.

Δε χάνει η Καϊσέρισπορ

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου με το δυνατό μας σημείο που είναι το Χ2 της Καϊσερισπορ με αντίπαλο την Μπούρσασπορ σε απόδοση 2.30. Επιλέγουμε την έκπληξη καθώς για τους φιλοξενούμενους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο προπονητής Ρόμπερτ Προτσινέτσκι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Σε περίπτωση νίκης η Καϊσέρισπορ θα πάρει μία βαθιά βαθμολογική ανάσα και ο Κροάτης κόουτς θα ανανεώσει αυτόματα την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Αντιδρούν οι Νεοσμυρνιώτες

Μεταφερόμαστε στην Ελλάδα και αρχίζουμε με το Χ2 του Πανιωνίου μέσα στον ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 2.15. Οι Νεοσμυρνιώτες που μεσοβδόμαδα είχαν αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετά από 7 αγωνιστικές μετρούν μόλις μία νίκη με τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους. Τριγμούς σε πολλά επίπεδα προκάλεσε στον Πανιώνιο η εντός έδρας ήττα από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκαν 15 ημέρες περισυλλογής και εσωστρέφειας για τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι «τρέχουν» σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Νεύρα κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας στην προπόνηση, σε μια εξ' αυτών ο Παντέλης έστειλε τον Κολοβό στα αποδυτήρια, καθότι θεώρησε ότι ενεργούσε με ατομισμό στις ασκήσεις. «Μιλήσαμε με τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια, είπαμε ότι μας αδικεί η βαθμολογική θέση σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας. Πιστεύω πως θα γίνει νέο ξεκίνημα γιατί βλέπω και τα παιδιά στις προπονήσεις πως έχουν αλλάξει χαρακτήρα. Έχουν καταλάβει και αυτοί ότι πλέον για εμάς είναι επιτακτική η ανάγκη του θετικού αποτελέσματος», είπε ο Έλληνας κόουτς. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, καθώς και ο Καμπάνταης είναι στην αποστολή. Σήμερα πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για όλα για ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Το δυσάρεστο για τον ΠΑΣ είναι το γεγονός ότι σήμερα καλείται να παίξει για πρώτη φορά χωρίς τους Τσάβεζ και Ντε Βινσέντι, οι οποίοι είναι τραυματίες και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Κρατούν τα Χανιά στην έδρα τους

Μένουμε στην Ελλάδα και περνάμε στη Football League όπου πάμε με την έκπληξη και το 1Χ του ΑΟ Χανίων κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου σε απόδοση 2.30. Το σημερινό είναι μόλις το δεύτερο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για τα Χανιά. Κέρδισαν τον πρώτο αγώνα στην έδρα τους κόντρα στον Φωκικό, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Μετά την Παναχαϊκή, τα Χανιά αντιμετωπίζουν για δεύτερη σερί εβδομάδα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, τον Ολυμπιακό Βόλου. Με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το βαθμό που απέσπασαν στην Πάτρα, οι γηπεδούχοι θέλουν να κόψουν το δρόμο και στους Θεσσαλούς, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως αμυντικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου προέρχεται από γκέλα στο «Ελ Πάσο» με αντίπαλο την Καλλιθέα και το γεγονός πως αποτελεί το Νο1 φαβορί για άνοδο που επιβάλλεται να κερδίζει σε κάθε έδρα, έχει γεμίσει με άγχος τους παίκτες του Βαζάκα. Σήμερα πιστεύουμε πως θα γκελάρουν και πάλι και θα πάμε με το 1Χ των γηπεδούχων σε μία πολύ καλή απόδοση. Από τη Β' Εθνική κρατάμε και τον «Άσσο» της Καλλιθέας με αντίπαλο τον Πανηλειακό σε απόδοση 2.55.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων στο Κουπόνι. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα