Κόβατς: Ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά των Κροατών

10:50 17/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στο 73ο λεπτό, η αναμέτρηση Ιταλία-Κροατία, για τα προκριματικά του EURO 2016, διακόπηκε όταν Κροάτες φίλαθλοι άναψαν δεκάδες καπνογόνα και τα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Νίκο Κόβατς να απολογείται για τους φιλάθλους της ομάδας του.
Σε δηλώσεις του μετά το 1-1, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας τόνισε: "Αισθάνομαι ότι πρέπει να μιλήσω για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας κάτι που έχει ξαναγίνει πρόσφατα στην Ελβετία.
Για αυτό, θέλω να

ζητήσω συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όσους ήταν μέσα στο γήπεδο, τόσο από τον διαιτητή όσο και από τους παίκτες, αλλά θέλω να το κάνω ξανά και εδώ. Πραγματικά, λυπάμαι για τη συμπεριφορά τους".
Για την ισοπαλία μέσα στο "Σαν Σίρο", ο Κόβατς δήλωσε: "Νομίζω ότι ελέγξαμε τον αγώνα για 90 λεπτά. Η Ιταλία ήταν καλή στην άμυνα, αλλά τελικά είχαν κάποια κενά πίσω και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Ιταλία στο τέλος.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ευκαιρία του Ίβιτσα Όλιτς στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μια με τον Πέρισιτς στο δεύτερο η οποία θα μπορούσε να μας δώσει τρεις βαθμούς. Είμαι απογοητευμένος γιατί πιστεύω ότι χάσαμε δυο βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα