Κούγιας: Θα τους καταπιούμε όλους

21:10 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δήλωσε πως επειδή είδε τα μάτια των παικτών της ομάδας του να γυαλίζουν «θα τους καταπιούμε όλους»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η σημερινή μέρα είναι ίσως η σημαντικότερη μέρα από τότε που πήρα στα χέρια τις μετοχές της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Το πρώτο που θέλω να δηλώσω, είναι ότι έχω περάσει από τη μέρα που έγινε το παιχνίδι εδώ με τον Ασπρόπυργο ίσως το χειρότερο κομμάτι της ζωής μου.

Σήμερα, μετά από μια τυραννική αναμονή όσο για μένα, όσο για τους παίκτες, προπονητές και το σύνολο

των οπαδών μας, αποφασίστηκε τελεσίδικα ότι είναι πρωταθλήτρια Γ' Εθνικής και θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική του χρόνου.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων είναι μια απόλυτη δικαίωση για μένα, αφού με απαλλάσσει εντελώς αυτής της σκευωρίας που έστησε αυτοί που νόμιζαν ότι θα με λεκιάσουν και δεν θα είμαι ο μάρτυρας κατηγορίας εις βάρος τους τόσο στα αθλητικά δικαστήρια όσο και σε αυτά που έρχονται τα σοβαρά, εκεί που αποφασίζοντας καθείρξεις και φυλακίσεις.

Και αυτό μου δίνει βαθιά ικανοποίηση γιατί αυτό δεν θα μπορούσα να το αντέξω».

«ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΑΝ ΜΕ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ»

«Σήμερα σας λέω πως αν τιμωρούμουν έστω και με μια μέρα ότι διέπραξα το αδίκημα της δωροδοκίας ανεξαρτήτως του αν η Παναχαϊκή μας, θα αγωνιζόταν στην Β' ή Γ' Εθνική κατηγορία εγώ ήδη είχα ετοιμάσει την αποχώρησή μου.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να δεχτώ μετά την προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική και αθλητική διαδρομή ότι θα αρκούσε μια σκευωρία με αιχμή του δόρατος ένα ανήθικο πρόσωπο, ένα αδίστακτο πρόσωπο, για να κουβαλάω στην πλάτη μου, την ρετσινιά του παράνομου ανθρώπου στο ποδόσφαιρο, ρετσινιά που θα έκαναν τα παιδιά μου να ντρέπονται για μένα.

Είμαι υπερήφανος άνθρωπος, δεν υπήρξα ποτέ ρεαλιστής, είμαι απόλυτα συναισθηματικός άνθρωπος και έχω και αίσθηση ντροπής.

Μόνο και μόνο η καταδίκη μου θα ήταν αρκετή για να με εξοντώσει και ηθικά και πολύ φοβάμαι πως δεν θα μπορούσα να αντέξω το υπόλοιπο της ζωής μου αυτή την ρετσινιά.

Είμαι 37χρόνια ποινικολόγος, έχω κάνει τα πάντα για να είναι καθαρό το επάγγελμά μου και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από ηλικίας 14ετών.

Έχω κάνει τα πάντα και εκεί για περισσότερα από 45χρόνια και να απολαμβάνουν οι οπαδοί όλων των ομάδων καθαρό ποδόσφαιρο».

«Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ»

«Ήρθε η παμψηφεί απόφαση που αφορά την προσωπικότητά μου να με δικαιώσει και είναι μια παμψηφεί δικαίωση η οποία εξεδώθει από έναν Αρεοπαγίτη τον κ. Θεμελή, από τέσσερις αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου τον κ. Φάκο, κ. Αντωνακάκη, κ. Βλάση και τον κ. Βασιλόπουλο και από δυο δικηγόρους παρ' Αρείω Πάγω, τον κ. Ανδριανόπουλο και την κα Αναστασάκη.

Όλοι αυτοί αποφάσισαν πως εγώ δεν είμαι άνθρωπος που δωροδοκεί και γι' αυτόν τον λόγο με απήλλαξαν ομόφωνα. Καταλαβαίνετε ότι αυτή η απόφαση έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και εκθέτει ανεπανόρθωτα τους Κατσή, Ζυγογιάννη και
Keywords
Τυχαία Θέματα