Κούγιας: Τελειώνει η παντοδυναμία Μαρινάκη και ΟΣΦΠ

13:00 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος σημείωσε πως η παντοδυναμία του προέδρου του Ολυμπιακού τελειώνει και πρόσθεσε πως δεν έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις τους.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Best της Καλαμάτας, ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής δήλωσε: "Όπου να ‘ναι τελειώνει η παντοδυναμία του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού

στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις μου μαζί του. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορείς να του θέσεις όρια και να τον ελέγξεις εγώ. Οπότε είναι δύσκολο να γίνει επαναπροσέγγιση μαζί μου με τον Μαρινάκη".
Ο Κούγιας μίλησε επίσης για
- Τον Κωνσταντινέα: "Εγκλημάτισε κατά του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντινέας. Ποιος είναι τώρα ο Κωνσταντινέας που καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί του και μάλιστα στην πρεμιέρα της εκπομπής για φέτος; Ό,τι έκανε το οφείλει στον Αριστείδη Σταθόπουλο, σε ένα έξυπνο και χαρισματικό άνθρωπο στον οποίο φέρθηκε αχάριστα. Τον Κωνσταντινέα τον πήρε το σύστημα που επικρατούσε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ειδικά τότε, τον χρησιμοποίησε όσο αυτό ήθελε και του ήταν χρήσιμος, τον πέταξαν μετά σαν στημένη λεμονόκουπα. Τραγική φιγούρα οι διαιτητές όταν φεύγουν από την ενεργό δράση. Όπως ήταν και ο Τεροβίτσας στην δίκη του Ψωμιάδη. Είναι για να τους λυπάσαι".
- Τον νέο προπονητή της Παναχαϊκής: "Με τον μόνο προπονητή που έχω μιλήσει ως τώρα για να πάρει την θέση του παραιτηθέντος Καβακά στην Παναχαϊκή είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Όμως μου είπε πως περιμένει κάτι πολύ δυνατό αυτές τις μέρες, ίσως ακόμη και τον Ολυμπιακό δεν το ξέρω αυτό και έτσι δεν προχωρήσαμε την συνεργασία μας. Ούτε με Φιντάνη, ούτε με Βοσνιάδη, ούτε με Χατζηνικολάου έχω μιλήσει. Δεν βιάζομαι όμως, θα περιμένω μπορεί ως και την άλλη εβδομάδα. Από τους προπονητές που αλλάξαμε πέρσι μόνο ο Αντωνίου εμένα μου άρεσε. Μόνος του όμως έφυγε για οικογενειακούς λόγους".
- Την εμπλοκή του Βασίλη Γκαγκάτση στα διοικητικά του Πανηλειακού: "Δημιούργημα του ποδοσφαιρικού συστήματος της Ελλάδας που μετά το '76 κατέλαβε όλη την χώρα και κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι και ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Και μόνο που πρώην Πρωταθλητής Ευρώπης καταδέχθηκε να πάει στον Πανηλειακό, αυτό τα λέει όλα κατά την άποψη μου. Εμένα πάντως δεν είναι φίλος μου και ούτε έχω καλές σχέσεις μαζί του. Εγώ ποτέ μου πάντως δεν θα το έκανα αυτό, δεν θα καταδεχόμουνα να γίνω από δήμαρχος κλητήρας που λέμε. Ελάχιστος προπονητικά ο Δημητρίου, για τον οποίο έχουμε 100.000 λόγους να γελάμε στην Αθήνα. Τυχαία και συμπτωματική ως τώρα η πορεία του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Στο τέλος όμως θα δούμε ποιος θα κόψει το νήμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα