Κοσμάτος: Ενημέρωσα τον Νοτιά για τον Άντζελος

09:10 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τα μέλη του υπό παραίτηση Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι γεγονός ότι έχουν χάσει τη μπάλα. Μετά τα όσα συνέβησαν χθες με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να διασύρεται σε ζωντανή εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού, φτάνουμε σήμερα στο σημείο να φιλοξενούνται στην «Ώρα των Σπορ» δηλώσεις του Χάρη Κοσμάτου, ο οποίος ουσιαστικά διαψεύδει τα όσα υποστήριζε χθες και μάλιστα δύο φορές. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ πήρε και πάλι θέση στο θέμα του Τζον Άντζελος

και αφού υποστήριξε εκ νέου ότι είχε προτείνει μεταξύ σοβαρού και αστείου να αναλάβει την ΠΑΕ, τόνισε ότι έχει μιλήσει στον Νοτιά για το «μέγεθός» του και την προοπτική να συζητήσει μαζί του. Παράλληλα, χθες τόνιζε ότι ο Νοτιάς δεν γνωρίζει τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, την στιγμή που στις σημερινές δηλώσεις του λέει ευθαρσώς ότι: «Ο κ. Νοτιάς γνωρίζει τον Τζον, αλλά χωρίς να έχουν ιδιαίτερη σχέση».

«Γνωρίζω προσωπικά το Τζον Άντζελος και έχουμε μιλήσει αρκετές φορές γα τις δραστηριότητές μας, εγώ στην ΑΕΚ και εκείνος στην ομάδα του, τους Βάλτιμορ Όριολς. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πριν από λίγο καιρό, ίσως μεταξύ σοβαρού και αστείου αρχικά, του μίλησα για την προοπτική του να ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Εκείνη τη στιγμή δεν διαπίστωσα κάποιο ειδικό ενδιαφέρον και το θέμα έμεινε εκεί.

Σε γενική συζήτηση που είχα με τον Νοτιά, τον ενημέρωσα για την περίπτωση του Άντζελος και για τη συζήτηση που έγινε μεταξύ μας. Ο κ. Νοτιάς γνωρίζει τον Τζον, αλλά χωρίς να έχουν ιδιαίτερη σχέση. Θεωρώ πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί ο Άντζελος για να μπει στην ΑΕΚ. Επίσης, μία τέτοια διαδικασία με επιχειρηματία τέτοιου βεληνεκούς, μπορεί να υπολογίσει κανείς ότι θα κρατήσει τρεις με έξι μήνες, από τη στιγμή που θα επισημοποιηθεί κάποιο ενδιαφέρον, κυρίως για τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχων». Βεβαίως, όλα τα παραπάνω δεν δείχνουν σε κανένα σημείο ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Τζον Άντζελος, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο Κοσμάτος έχει πετάξει το... μπαλάκι στον Νοτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα