Κορυφή στις καθυστερήσεις...

17:22 21/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου περιείχε ανάμικτα συναισθήματα, αφού ναι μεν πήρε βαθμό από μία δύσκολη έδρα, αλλά ισοφαρίστηκε στο 92'. Οι Θεσσαλοί άγγιξαν το γκολ στο 2', όταν το σουτ του Πινδώνη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λουσινί, αλλά η ομάδα που το έβαλε ήταν ο Πανσερραϊκός με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου στο 32'. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, πάντως, ήρθε άμεσα με τον Στουρνάρα

και στο 57' ο Ογιαρμπίντε έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Όλα έδειχναν ότι ο σύλλογος της Μαγνησίας θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς, αφού ο Ανάκογλου σημάδεψε το δοκάρι στο 61', αλλά ο Γκουγκουλιάς που είχε περάσει ως αλλαγή, εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Γκίτκου στις καθυστερήσεις και έγραψε το τελικό 2-2.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Παρασκευαϊδης (63' Γκουγκουλιάς), Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος, Τοντόροφ (56' Μπονέρης), Μπανγκουρά.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Πετρόφ, Κατσιαρός (65' Καρράς), Γόγολος, Μπακαγιόκο, Γαλάνης (59' Ανιέτε), Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Ογιαρμπίντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα