Κορυφαίος του μήνα ο Ρούνεϊ

22:49 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέτυχε μόλις δύο γκολ στα παιχνίδια της ομάδας του για τον Νοέμβριο, βρίσκοντας το δρόμο για τα δίχτυα στη νίκη (3-1) επί της Φούλαμ και την πρόσφατη ισοπαλία (2-2) με την Κάρντιφ. Ωστόσο, έχει φτιάξει πολλά γκολ για τους συμπαίκτες του και αυτός ουσιαστικά ήταν ο λόγος για τον οποίο οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων», τον ανέδειξαν κορυφαίο για τον Νοέμβριο.
«Είναι πάντα σπουδαία η αναγνώριση από τους οπαδούς. Είναι

πολύ σημαντικό για μένα και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα μου» είπε σχετικά ο Ρούνεϊ στην επίσημη ιστοσελίδα των Πρωταθλητών Αγγλίας και πρόσθεσε:
«Πάντα δούλευα στις ασίστ. Ευτυχώς και οι συμπαίκτες μου βρίσκουν τις μπαλιές που τους κάνω. Είναι πάντα ωραίο όταν κάνεις μια σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και η μπάλα πάει ακριβώς εκεί που πρέπει για να σκοράρει ένας συμπαίκτης σου. Πάντα, επίσης, προσπαθούμε να κρατάμε ανέπαφη τη δική μας εστία. Αυτό, σημαίνει ότι οι επιθετικοί πρέπει πάντα να γυρίζουν πίσω και να βοηθούν στην άμυνα, όταν ο αντίπαλος έχει στημένη φάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα