Κοπιτσής στο aek365: Η ΑΕΚ τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι

13:52 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χάρης Κοπιτσής έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ, καθώς από τη στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, βρίσκεται στις Ακαδημίες του συλλόγου και αυτή τη στιγμή προπονεί την Κ17 της «Ένωσης». Ο Κοπιτσής έχει φάει με το... κουτάλι τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε πολλά εκ των οποίων έχει σκοράρει κιόλας, δημιουργώντας τη δική του παράδοση απέναντι στους «πράσινους». Ο προπονητής της Κ17 της ΑΕΚ μίλησε

στο aek365 για το παιχνίδι της Κυριακής, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς, με εξαίρεση το ματς με τον Πλατανιά, δείχνουν πως είναι σε καλή κατάσταση και έχουν βρει έναν ρυθμό.
«Είναι ένα παιχνίδι που βρίσκει τις δύο ομάδες να έχουν άλλους στόχους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς αντί να παλεύουν για το ποια θα πάρει το πρωτάθλημα, δίνουν μάχη για να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την παραμονή. Πιστεύω πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό. Με εξαίρεση το ματς με τον Πλατανιά δείχνει να έχει μια σταθερότητα και θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Αν οι παίκτες παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, δείξουν υπομονή και δεν παρασυρθούν, νομίζω πως το γκολ θα έρθει και σε ένα ματς σαν και αυτό, ίσως ένα τέρμα να είναι και αρκετό. Θέλω να αναφερθώ όμως και στον κόσμο, που την Κυριακή περιμένω να δώσει ξανά βροντερό παρών, όπως το έκανε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο λαός της ΑΕΚ είναι ανυπέρβλητος και το απέδειξε αυτός φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ομάδας. Οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να αισθάνονται ευλογημένοι που παίζουν μπροστά σε τέτοιο κοινό», μας είπε για το ντέρμπι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τα οποία επηρεάζουν και τις Ακαδημίες:
«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε. Εγώ είμαι 20 χρόνια στην ΑΕΚ και αυτά που βιώνουμε εδώ και μερικούς μήνες, δεν τα έχουμε ξαναζήσει ποτέ. Είμαστε απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο βάζουμε πάνω απ' όλα το συμφέρον της ομάδας και δουλεύουμε καθημερινά για το καλό του συλλόγου. Εύχομαι και ελπίζω σύντομα να βρεθεί μια λύση για την πρώτη ομάδα και σιγά-σιγά να βελτιωθεί και η κατάσταση στα τμήματα υποδομής, γιατί εκεί είναι η επόμενη μέρα της ΑΕΚ»

Keywords
Τυχαία Θέματα