Κόουλ: Δεν είμαι τελειωμένος

16:25 29/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Άσλεϊ Κόουλ προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Αγγλάις για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και θεωρεί πως κάποιοι δεν θέλουν να τον βλέπουν να παίζει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από 13 χρόνια παρουσίας αλλά, όπως υπογραμμίζει, ο ίδιος δεν είναι τελειωμένος.
Σε δηλώσεις του ο 33χρονος αμυντικός της Τσέλσι τόνισε: «Υπήρχε μεγάλη πίεση σε εμένα για να παλέψω για την θέση μου στην Εθνική Αγγλίας. Όχι απλά για να είμαι βασικός, αλλά για να μπω στο αεροπλάνο. Νόμιζα ότι όλοι θέλουν να αποτύχω για να είμαι ειλικρινείς. Νομίζω ότι οι πραγματικοί φίλαθλοι

του ποδοσφαίρου καταλαβαίνουν τι μπορώ να φέρω στην ομάδα και αν τα καταφέρω εν τέλει και μπω στο αεροπλάνο, οι άνθρωποι θα το δουν. Αλλά οι περισσότεροι θα ήθελαν να αποτύχω στην Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα, σίγουρα».
Στην συνέχεια, ο Κόουλ δήλωσε: «Μάλλον με είδαν να παίζω για 13 χρόνια για την χώρα μου και τους ήταν αρκετό. Κοιτάς τους παίκτες και βλέπεις τον Μπέινς που παίζει λαμπρά και τον νεαρό Λουκ Σο, που κάνει καταπληκτική σεζόν, οπότε δεν τους κατηγορώ, έχουν τους λόγους τους, αλλά όπως λέω και στην διαφήμιση της Nike , δεν είμαι τελειωμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα