Κοντονής: Η ΑΕΚ στο πλευρό μας για διαφάνεια, αξιοπιστία και πάταξη της βίας στο ποδόσφαιρο

16:26 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

Δίπλα στην Κυβέρνηση θα σταθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ στην προσπάθειά της για ένα καλύτερο και πιο καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως υπογράμμισε ο Σταύρος Κοντονής στις δηλώσεις του μετά τη συζήτηση που είχε με τον Βαγγέλη Ασλανίδη.
Ο υφυπουργός επίσης μίλησε και για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ τονίζοντας πως πρέπει να γίνει και με σεβασμό στο περιβάλλον, ενώ δεσμεύθηκε πως πάρει πρωτοβουλίες για συνάντηση και συζήτηση όλων

των εμπλεκόμενων φορέων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κοντονή, μετά τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Ασλανίδη:

"Σήμερα συνάντησα τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είχαμε μία μακρά συζήτηση και για τα θέματα της ΑΕΚ, του γηπεδικού και για τα θέματα που απασχολούν το υπουργείο: θέματα δηλαδή του ποδοσφαίρου, της βίας και της διαφάνειας που πρέπει να επικρατήσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, με διαβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ θα είναι στο πλευρό της Κυβέρνησης σε όλα εκείνα τα μέτρα που θα πάρει στην κατεύθυνση της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της πάταξης της βίας. Αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα και με κάνει περισσότερο αισιόδοξο".

Για το γήπεδο:

"Δεν θα πω περισσότερα απ' αυτά που έχει πει το κόμμα και ο πρωθυπουργός. Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να δημιουργηθεί γήπεδο της ΑΕΚ. Άποψή μας ήταν εν δυνάμει του αρχικού παραχωρητηρίου. Και να δούμε με πιο τρόπο θα αρθεί αυτή η αδικία που έχει γίνει στην ΑΕΚ. Δηλαδή εδώ και χρόνια να έχει γκρεμιστεί το γήπεδό της, να μην έχει γήπεδο και να αγωνίζεται σήμερα να το κατασκευάσει. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν με σεβασμό στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Ελπίζω στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να μου επιτραπεί απ' όλους τους εμπλεκόμενους να έχουμε μία δημιουργική, δημοκρατική και ανοιχτή συζήτηση γι' αυτό το ζήτημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα