Κόντε: Δεν μπορώ να το χωνέψω

10:36 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Κακό ποδαρικό στο 2013 έκανε η Γιουβέντους καθώς ηττήθηκε μέσα στο Τορίνο από την Σαμπντόρια με 2-1 παρότι έπαιζε για μεγάλο διάστημα με παίκτη παραπάνω με τον Αντόνιο Κόντε να μην μπορεί, όπως είπε, να χωνέψει αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για
Την ήττα από την Σαμπντόρια: "Δυσκολεύομαι να χωνέψω την ήττα αλλά και αυτή είναι μέρος του παιχνιδιού. Δυστυχώς η απόδοση μας δεν θα μείνει στην μνήμη μας για καιρό. Προηγηθήκαμε δίκαια

και παίζαμε με παίκτη παραπάνω, όμως η Σαμπντόρια έπαιξε πολύ καλά στις αντεπιθέσεις και έκλεισε σωστά την άμυνα της, με αποτέλεσμα, βοηθούμενη και από την τύχη, να πετύχει δυο γκολ και να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας".
Την απόδοση κάποιων παικτών της Γιουβέντους: "Μερικοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το ξέρουμε πως δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αλλά πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας τους επόμενους μήνες, αφού μας περιμένουν συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ωστόσο είμαι αισιόδοξος, αφού οι επιτυχίες μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αυταπάρνησης, στοιχεία που δεν έχουμε χάσει. Θα ήταν άδικο να πω κάτι τέτοιο, μετά από μια ήττα. Σίγουρα με πονάει να χάνω με αυτόν τον τρόπο ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να μας διδάξει πολλά".
Την διαιτησία: "Υπήρξαν δυο περιπτώσεις πέναλτι, μια στον Μάτρι και μια στον Μπονούτσι. Θα έπρεπε να τις είχε δει ο διαιτητής. Αλλά ας μην μένουμε σε αυτά. Άλλοι είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. Και αυτούς τους λόγους θα τους αναζητήσουμε και θα τους αναλύσουμε με τους παίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα