Κόντε: Αυτή την φορά τους αποκλείσαμε εμείς

11:02 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Ρόμα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας με τον Αντόνιο Κόντε να θυμάται πως η ομάδα της Ρώμης πριν από χρόνια είχε αποκλείσει από την διοργάνωση την ομάδα του και να υπογραμμίζει πως αυτή την φορά ήταν η σειρά της Γιουβέντους να αποκλείσει την Ρόμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Είμαστε σε καλή κατάσταση και πραγματικά θέλαμε να συνεχίσουμε σε αυτή την διοργάνωση. Πριν από μερικά χρόνια η Ρόμα μας είχε αποκλείσει από το

Κύπελλο Ιταλίας, αλλά αυτή την φορά τους αποκλείσαμε εμείς. Είμαι, επίσης, χαρούμενος γιατί όσοι δεν έχουν παίξει πολύ την εφετινή σεζόν έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι και αυτό είναι προς τιμήν τους".

Ο Κόντε έκανε ειδική αναφορά στον Εμανουέλε Τζιακερίνι και στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο λέγοντας: "Ο Τζιακερίνι αξίζει να έχει την εκτίμηση μου. Πρίν από λίγα χρόνια ήταν στην τρίτη κατηγορία και τώρα δουλεύει πολύ για να ζήσει το όνειρο του. Την ίδια ώρα, είμαι χαρούμενος με το γεγονός ότι σκόραρε ο Ντελ Πιέρο, είναι κάτι που έψαχνε καιρό τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα