Κοντά στην Εθνική ο Κατσικάρης

09:27 17/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αναζήτηση ομοσπονδιακού προπονητή για την εθνική ομάδα μπάσκετ με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η ΕΟΚ έχει καταλήξει στον Φώτη Κατσικάρη προκειμένου να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.
Μάλιστα, υπάρχουν πηγές που κάνουν λόγο για συμφωνία των δυο πλευρών αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο από την στιγμή που ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του Αντρέα Τρινκιέρι. Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός έχει υπογράψει "κλειστό"

διετές συμβόλαιο ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε πει ότι κανείς από την Ομοσπονδία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του και υπενθύμισε πως "έχω συμβόλαιο".
Σε περίπτωση που υπάρχει συμφωνία με τον Φώτη Κατσικάρη τότε θα πρέπει να υπάρξουν επαφές με τον Τρινκιέρι προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του προπονητή της Ούνιξ Καζάν.
Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου ενώ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή στην αποστολή των τριών Ελλήνων που παίζουν στο NBA, δηλαδή των Αντετοκούνμπο, Κουφού και Καλάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα